logo

Hoidot eläimille

Eläinrefleksologia

Refleksologisessa hoidossa käsitellään eläimen kehon vastealueita. Lisätietoa Marjut Niemisen artikkelista Refleksologia koirien hoidossa. ERF Eläinrefleksologia / ARM Animal Refleksology Methods® eläinten hoitomenetelmä on rekisteröity Marjut Niemisen nimelle.

Weter2

Weter-hieronta

WETER-hieronta on lyhennys sanoista waihtoehtoinen eläinterapia ja se tarkoittaa erityistä eläinten hierontatapaa. Siinä otetaan huomioon kullekin eläinlajille tyypillisen rakenteen, ravinnon ja käyttäytymisen vaikutukset eläimen kokonaisolemukseen ja ongelmien ilmentymiseen sekä kehon että mielen puolella.

Eläimen lihaksiston, nivelten ja luuston ongelmat voivat kehittyä monella eri tavalla. Kun käytetään WETER-hierontamenetelmää, otetaan huomioon eläimen yksilöllisyys ja käsitellään kehoa sen mukaan. Hierontakäsittely ei ole samanlainen kaikille eläimille vaan se räätälöidään yksilöllisesti.

Jos on kysymys pelkästään lihasrasituksen tuomasta lihaksen maitohappokertymästä ja jäykistymisestä, perusteellinen lihashieronta voi olla riittävä keino helpottamaan tilanne. Mutta jos siihen liittyy vielä muuta, esim. jalkojen vierheasento, stressikäyttäytymistä, ruoansulatuksen ongelmia tms., on hyvä tietää mitä kehon virheasennot, eri lihasten jäykistyminen tai veltostuminen kertoo ja miten eläintä eri tapauksissa hoidetaan. Kun tuntee kehon toimintaan liittyviä yhteneväisyyksiä muiden elintoimintojen ja mielialan kanssa, voidaan myös esim. lihasvaivoja hoitaa määrätyistä kehon kohdista ihan sormilla painamalla tai hieromalla.

WETER-hierontamenetelmän on kehittänyt Marjut Nieminen.

Koirahieronta_kasit
Hevoshieronta_kasit
Koiran hierontaa

Eläinten lihashieronta

Tavallinen lihashieronta auttaa eläintäkin palautumaan kovasta rasituksesta. Käytetään laajasti mm. käyttökoirien ja ravihevosten suorituskykyä ylläpitävänä hoitona.

Eläinhomeopatia

Homeopatiassa hoidon tavoitteena on koko eläimen oirehtivan kehon hoitaminen kuntoon, ei pelkän yksittäisen oireen poistaminen. Homeopatialla pyritään tukemaan eläimen kehon omaa parantumista, jotta tervehtyminen olisi mahdollisimman luonnonmukaista. Tarkempaa tietoa homeopatiasta Marjut Niemisen artikkelista Eläinhomeopatiasta

Ravitsemusneuvonta

Hoitojen tukena annamme ohjeita oikeaoppiseen, luonnonmukaiseen ruokintaan ottaen huomioon eläinten yksilölliset tarpeet (käyttökoiran ruoka vs. kotikoiran ruoka). Marjut Niemisen tutkimus koiran ravitsemuksesta tukee hoitolamme ravitsemusohjeistusta. BARF-ruokinta saa pääpainon opastuksessamme. Barffaus on helppoa aloittaa antamillamme ohjeilla, jolloin omistaja voi olla varma ruokavalion tasapainoisuudesta ja ravintoaineiden riittävästä saannista.

Yrttilääkintä

Käytämme kasvien lääkitseviä ominaisuuksia joko yksinään tai muiden hoitojen tukena aina tilanteesta riippuen. Kasveista uutetut ainesosat voivat tarjota avun sitkeimpiinkin vaivoihin.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Eläinten Luontaislääkintäkoulu Weter

Haaransuontie 15, 90240 Oulu

p. 040 5064101

toimisto(at)weter.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Tiedustele puhelimitse tai sähköpostitse.

Tervetuloa!

 

Yhteydenotot

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.