logo

Ajankohtaista

Luennot ja kurssit eläimenomistajille

Weterin luennoilla ja kursseilla käsitellään mielenkiintoisia ajankohtaisia aiheita ja tutustutaan niin eläinten kuin ihmistenkin hyvinvointia edistäviin teemoihin. Saat myös tietoa miten koirahieroja, hevoshieroja,  eläinhomeopaatti, eläinrefleksologi tai eläinten luontaishoitaja voi auttaa eläimesi hyvinvointia.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset
weterin toimistoon

Luennot

Koiran ruokintaluento

Luentopäivän pitää Marjut Nieminen, jolla vuosien kookemus koirien lihas-, luusto-,  ruoansulatus-, iho- ja sisäelinongelmien hoidosta, jolloin ravinnolla on suuri merkitys. Jokainen koiran omistaja voi vaikuttaa koiransa terveyteen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn ruokinnalla!

Luentopäivän hinta 50€ (sis. alv 24%, kirjallisen materiaalin, tarjoiluna kahvi, tee ja pientä syötävää).

Ilmoittautumiset Weterin toimistoon

 

Koirien sairauksista luentopäivä

Ilmoittautumiset Weterin toimistoon

 

Yrtit ja homeopaattiset ensiapuaineeteläinten hoidossa 13.-14.6. Oulussa

 • kevään ja kesän ongelmatilanteiden hoitoon (punkin ja käärmeen puremat, hyttysten katkotus luonnollisin myrkyttömin menetelmin, haavojen ja ruhjeiden hoito yms.)
 • saat paljon hyvää tietoa luontaishoidon menetelmistä eläintesi hoitoon

Kurssi sis. kirjallista maetriaalia, tarjoiluna pientä syötävää, kahvi, tee, mehu.

Kurssin hinta 150€/pv tai 250€ molemmat päivät€ (sis. alv 24%). Ilmoittautumiset Weterin toimistoon

Ammattiin johtavat koulutukset

 • Ammattiinjohtava hevoshierojakakulutus alkaa Helsingissä 1.-2.8. ja Oulussa myöhemmin syksyllä. Hakemuksia otetaan vastaan.
 • Ammattiinjohtava koitahierojaakoulutus Helsingissä ensi vuoden alussa!  Oulussa koulutus alkaa 10.-11.10. Hakemuksia otetaan vastaan.
 • Ammattiinjohtava eläinrefleksologiakoulutus alkaa Helsingissä  ja Oulussa kesällä 2020
 • Ammattinjohtava eläintenluontaishoitajakoulutus alkaa Oulussa ja Helsingissä koirahieronnan tai hevoshieronnan jaksoilla.
 • Ammattiinjohtava eläinhomeopatiakoulutus alkaa Oulussa ja Helsingissä keväällä 2020. Eläinhomeopatiakoulutus on monimuoto-opiskelua ja kestää n. 2½ vuotta. Lukukausia on viisi ja lähiopetusjaksoja 20.  Hakemuksia otetaan vastaan. Tilaa koulutusesite Weterin toimistosta.

Lyhytkurssit

Weter järjestää ohjaavaa opetusta ympäri Suomea koirien ja hevosten omistajille. Kursseilla opiskellaan jokaiselle eläimen omistajalle hyödyllisiä tietoja ja taitoja, teoriassa ja käytännössä.

 

Koiran renouttava kotihierontakurssi

Pyydä esite!
Päivän kurssit sisältävät:
 • Rentouttavan hieronnan otteita
 • Anatomia
 • Biomekaniikka
 • Hierontaharjoittelua ohjauksessa
 • Neuvoja ja ohjeita koirasi hoitamiseen

Asioita käydään läpi  teoriassa ja käytännössä.

Kurssien tarkoituksena ja tavoitteena on lisätä eläinten omistajien taitoja auttaa omaa eläintään voimaan paremmin.

Kurssit toteutetaan tarpeen ja kysynnän mukaan. Voit myös halutessasi koota ystävä- tai harrastusporukasta ryhmän ja tuomme kurssin luoksenne.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Weterin toimistoon alla olevalla yhteystietolomakkeella.

 

 

Koirien luontaishoitotutkimus

Kiinnostaako sinua koirasi hyvinvoinnin lisääminen luontaishoidoilla? Haluatko osallistua seurantatutkimukseen, jossa koirien ylivilkkautta tai huonoa keskittymiskykyä, arkuutta, eroahdistusta, alavireisyyttä tai muuta käytöksen vaihtelevuutta hoidetaan luontaishoidoilla?
Tutkimusohjelmaan sisältyy hoitoina tutkimukseen osallistuvan koiran tarpeen mukaan:

 • hieronta ja refleksologinen hoitokäsittely
 • ravintoneuvonta
 • homeopatia
 • yrttilääkintä
 • muu tarpeellinen neuvonta

Tutkimukseen osallistuvien koirien omistajilta edellytetään sitoutumista tutkimusohjelmaan noin kolmen kuukauden ajan. Tutkimus sisältää alkutarkastuksen, hoitosuunnitelman tekemisen ja kontaktikäyntejä 3-5 kertaa tutkimusjakson aikana. Tutkimukseen liittyvät kontaktivastaanotot ovat Oulun ja Seinäjoen alueilla.

Jos haluat osallistua koirasi kanssa tähän tutkimukseen, ota yhteyttä: toimisto@weter.fi tai soita 0405064101/ Marjut Nieminen. Kun lähetät sähköpostia, kerro viestissäsi koirasi ikä, rotu, sukupuoli, oma arviosi koirasi terveyden tilasta, mitä hoitoja ja lääkityksiä koirasi on saanut tai saa (jotkut lääkitykset voivat olla este osallistua tutkimukseen) ja muut mahdolliset ongelmat, joihin haluat hoitoa. Tutkimukseen otetaan rajoitettu määrä osallistujia.

Tutkimuksen järjestäjänä toimii Eläinten Luontaislääkintäkoulu Weter. Tutkimuksen käytännön toteutukseen osallistuvat Weterin eläinhomeopatiaopiskelijat Marjut Niemisen ohjauksessa. Tutkimukseen osallistuvien koirien tai koirien omistajien nimiä ei julkaista. Tutkimuksen tulokset julkaistaan vuoden 2020 lopussa.

Tutkimusryhmän puolesta
Marjut Nieminen

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Eläinten Luontaislääkintäkoulu Weter

Haaransuontie 15, 90240 Oulu

p. 040 5064101

toimisto(at)weter.fi

Avoinna sopimuksen mukaan. Tiedustele puhelimitse tai sähköpostitse.

Tervetuloa!

 

Yhteydenotot

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.